สายพานสำหรับอุตสาหกรรมผลิตภัณฑ์นม

การแปรรูปผลิตภัณฑ์นมส่วนใหญ่เกี่ยวข้องกับการผลิตชีสและผงนม ชีสเป็นผลิตภัณฑ์ที่มีความเสี่ยงสูงเนื่องจากผ่านการหมัก จึงต้องดูแลเป็นพิเศษในการจัดการและทำความสะอาด การใช้สารเคมีอย่างถูกต้องในการฆ่าเชื้อและกำจัดไบโอฟิล์มก็อาจทำให้สายพานเสียหายได้ เราผลิตสารประกอบที่ทนทานเป็นพิเศษซึ่งผู้ผลิตรายใหญ่ที่สุดของโลกใช้สัมผัสโดยตรงในการหั่นและขูด สายพาน SuperDrive ของเราได้รับเครดิตว่ามีจำนวนแบคทีเรียต่ำที่สุดที่โรงงานแปรรูปนมผงสำคัญแห่งหนึ่ง ซึ่งใช้เพียงการเช็ดแห้งระหว่างช่วงเวลางานเท่านั้น

สายพานโวลต้า

Grated cheese

สายพานโวลต้า

Handling of blocked products on elevator application

สายพานโวลต้า

Milk powder

Grated cheese

Large scale producers of cheese and dairy products must contend with a fermented product that is sold in blocks, sliced, soft or hard and often is sold as an ingredient like grated cheese. Cleaning cheese residue is critical given the speed with which biofilm and lactic deposits can form on belts. Grated cheese is packed in frozen bulk loads for pizza bakeries and frozen food companies or in individual packs for retail. Modular belts were traditionally used on these elevators. Several problems were solved by changing to Volta SuperDrive. Product no longer gets trapped in the spaces between belt modules, cleaning materials and water are reduced, time was saved while cleaning very inconvenient, sometimes inaccessible locations inside the processing room.

สายพานโวลต้า
สายพานโวลต้า

Handling of blocked products on elevator application

Loading large blocks onto a cleated elevator belt often results in damage to cleats. Plied belt cleats are unable to support the weight and fold backwards and eventually tear off the base belt, while inflexible modular cleats break. Volta cleats can support heavy weights without difficulty. Our experience in solving this task successfully has given us insights on how to support given loads on different angles of incline and when to use gussets to reinforce cleats. We have many options for Z elevators and vertical inclines. This cheese factory typically loads 20kg of cheese at a time per cleat.

Milk powder

Powdered milk is a key product in many countries. It fills the gap where local farms do not supply all the needs of a given market. The powdered product is prone to bacterial contamination that survives the desiccated stage and reactivates when rehydrated. There is a possibility of contamination from undetectable foreign bodies such as white fibers from fraying plied belts. To complicate matters, cleaning is dry without a wash down. A homogeneous Volta belt was used in one plant where pharmaceutical grade chemicals are recovered from the powder. It has experienced bacteria counts of 12ppm after a dry wipe down. A result that astonished the QA department and helps the company maintain its high standard of purity.

สายพานโวลต้า
icon-messenger
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว และ นโยบายคุกกี้
เปรียบเทียบสินค้า
0/4
ลบทั้งหมด
เปรียบเทียบ